interim hrm

Extra capaciteit

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk extra capaciteit? Of loopt er een project waar specifieke kennis voor nodig is? HRM Progress heeft verschillende HRM-adviseurs die uw organisatie tijdelijk kunnen versterken.

Deeltijd HRM-professional

Is uw organisatie niet groot genoeg is om een HRM-professional in dienst te nemen? Dan kunt u deze flexibel bij ons inhuren. Dit kan al vanaf 4 uur per week.

Projecten en optimalisatie

Onze professionals optimaliseren uw bedrijf intern op HR-gebied. Zij creëren voor uw medewerkers een prettig werkklimaat. Het is natuurlijk belangrijk dat zaken voor u én uw personeel goed geregeld zijn. Onze HR-professionals brengen zaken als arbeidsvoorwaarden, Cao’s en risico’s van uw personeel in kaart. Ook hebben wij kennis van loopbaanbegeleiding en begeleiding bij ziekteverzuim. Daardoor kunt u zich volledig richten op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Zwangerschapsverlof en ziekte

Mist u werknemers door zwangerschapsverlof of ziekte? Wij zorgen ervoor dat u de juiste vervanger krijgt, zodat uw werk gewoon door kan gaan.

Branches

Wij werken in verschillende branches, waaronder de overheid, provincies en gemeenten. We leveren ook (interim)HR-professionals aan commerciële organisaties in verschillende sectoren.

Meer weten?
Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek, bel 085 401 81 78 of stuur ons een bericht.