Interim HRM

Extra capaciteit
Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijk extra capaciteit? Of heeft uw organisatie een project waar specifieke kennis voor nodig is? HRM Progress biedt u de mogelijkheid om hierin te voorzien, wij hebben verschillende HRM adviseurs die wij kunnen inzetten om uw organisatie tijdelijk te versterken.

Deeltijd HRM Professional
Dit is ook een oplossing voor u, als uw organisatie niet de omvang heeft om een HRM professional in dienst te nemen, dan kunt u deze flexibel bij ons inhuren. Dit kan al vanaf 4 uur per week.

Projecten en optimalisatie
Onze professionals zijn in staat om uw bedrijf intern te optimaliseren op HR gebeid en voor uw medewerkers een professioneel werkklimaat te creëren Immers het is belangrijk dat zowel voor uw organisatie als voor uw personeel zaken goed geregeld zijn.
Onze HR professionals zijn in staat om zaken als arbeidsvoorwaarden, CAO’s en risico’s van uw personeel in kaart te brengen. U wordt als ondernemer ontzorgt en u kunt uw aandacht richten op de kernactiviteiten binnen uw onderneming. Ook hebben wij kennis van loopbaanbegeleiding en begeleiding bij ziekteverzuim.

Zwangerschapsverlof en ziekte
Heeft u binnen uw organisatie te maken met zwangerschapsverlof, of ziekte? Wij kunnen u ontzorgen en uw organisatie faciliteren dat u de juiste vervanger krijgt, zodat u geen achterstanden in werkzaamheden oploopt.

Branches
Wij zijn werkzaam in verschillende branches, waaronder ook de overheid, provincies en gemeenten. Maar ook bij commerciële organisaties in verschillende sectoren zijn wij in staat om Interim HR professionals te leveren. Wilt u meer informatie neemt u gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.
Wilt u meer informatie? Bel ons dan op 085-4018178 of stuur ons een bericht