Interim recruiter

Met een Interim Recruiter kiest u voor flexibiliteit en kwaliteit, heeft u een piek in uw vacatures of zijn veel vacatures moeilijk in te vullen? Dan kunnen wij u een recruiter leveren die kennis heeft van de kandidatenmarkt. Onze Interim Recruiters kunnen het wervingsproces uit handen nemen en uw vacatures succesvol invullen.

Onze Interim Recruiters zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de arbeidsmarkt. Daardoor zijn deze in staat om uw organisatie effectief te ondersteunen in het invullen van uw vacatures. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de arbeidsmarkt communicatie en er wordt uiteraard geworven onder de naam van uw organisatie.

Aanpak
In overleg met u wordt de aanpak van het vacatureproces besproken, ook zullen onze Recruiters u daarin adviseren. Onze Interim Recruiters schakelen nauwgezet met de vacaturehouders en zullen zorgen voor een optimale procesbegeleiding en een duidelijke voortgangsrapportage. In overleg wordt er besloten hoe de vacature ingevuld gaat worden en daarin hebben wij verschillende mogelijkheden. Er wordt een gedegen communicatieplan opgesteld en het proces wordt inzichtelijk gemaakt voor uw organisatie.

Headhunten
Het proactief benaderen van kandidaten is steeds meer een onderdeel van de hedendaagse arbeidsmarktcommunicatie. Deze trend wordt versterkt door technologische ontwikkelingen zoals CV databases, E-recruitmentsystemen, Social Media en Search Engines. Waar arbeidsmarktcommunicatie primair uitgaat van het bereiken en bewegen van doelgroepen, komt daar nu het benaderen van doelgroepen ook bij. Het speelveld van arbeidsmarktcommunicatie wordt groter en complexer de komende jaren, met nog meer maatwerk in arbeidsmarktbenadering.

Talentpools
Verwacht u voor uw organisatie veel vacatures de komende jaren? Heeft u ambitieuze doelstellingen voor komende jaren? Wij kunnen dan uw strategisch partner zijn met onze interim Recruiters. Wij hebben kennis en ervaring met strategisch recruitment, door het opbouwen van talentenpools. Hiermee kunnen wij voor u een gericht plan van aanpak maken om met de juiste kandidaten in contact te blijven.

Interim Recruitment Online
Heeft uw organisatie niet de omvang om een Interim Recruiter in te huren, of wilt u 1 vacature invullen? Bij ons is het mogelijk om een met een online recruiter uw vacature in te vullen. Door de verschillende modules die wij hebben kunnen wij een pakket op maat samenstellen die aan uw wensen voldoet.

Vakgebieden
Heeft u een specialistisch vakgebied voor uw vacatures, of is hierin specifieke kennis vereist? Wij zijn in staat om voor u de juiste Interim Recruiter te zoeken in ons netwerk, deze kunt u dan via ons inhuren en u bent geen bemiddelingskosten kwijt.
Wilt u meer informatie vul dan hier het contactformulier in of bel ons op 085-4018177