Werken bij ons

Werken bij HRM Progress

Ben jij een HRM professional of Recruiting professional? Wij hebben regelmatig opdrachten en vacatures in dit vakgebied. Wij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder ook de overheid. Je kunt bij ons werken zowel in een loondienstverband als op basis van ZZP’er, mits de opdracht dit toelaat. Als er sprake is van een gezagsverhouding in een opdracht is het niet mogelijk om als zelfstandige deze opdracht uit te voeren, maar dan is bij ons een loondienstverband mogelijk.

Waarom werken bij HRM Progress?

Wij zijn de specialist op het gebied van HRM en Recruitment, bij ons krijg je de kans jezelf te ontwikkelen. Het voordeel van gedetacheerd te worden als HRM- of Recruiting professional is dat je veel verschillende organisaties leert kennen en jij jezelf razendsnel kunt ontwikkelen bij verschillende organisaties. Wij hebben een passie voor de ontwikkeling van mensen en wij zoeken mensen die deze passie met ons willen delen.

Door onze kennis van HRM en Recruitmentzijn wij voor jou en de opdrachtgevers een goede sparringpartner. Wij leveren meerwaarde door onze mensen te coachen en wij bieden de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van interessante opdrachten, maar ook door het volgen van opleidingen. Als het jouw ding is om inzetbaar te zijn als interim professional en je bent daarvoor geschikt gebleken, dan gaan wij graag een langdurige relatie met je aan. Wil je meer weten over onze vacatures en opdrachten? Stuur dan een bericht naar ons, of bel ons op 085-4018178.

Wil je als interim HRM professional of als interim Recruiter graag op de hoogte blijven de kansen die wij voor jou hebbe? Dan is het mogelijk om een vacaturealert aan te maken, ook is het mogelijk om jezelf vrijblijvend in te schrijven, als wij mogelijkheden hebben dan nemen we zeker contact met je op .