Headhunten

Heeft uw organisatie een vacature waar een speciale expertise nodig heef? Of heeft u een vacature waar u een senior medewerker op wilt zetten? Dan kan het headhunten van kandidaten een goed middel zijn. Dan kan het verstandig zijn een Interim Recruiter in te huren die hierin expertise heeft.
Belangrijk bij Headhunten is dat er een duidelijk profiel wordt opgesteld waar de kandidaat aan moet voldoen in de functie. Onze recruiters screenen dan de markt van kandidaten en maken hiervan een stocklist. Ook de inbreng van de opdrachtgever wordt dan uiteraard meegenomen. Vervolgens wordt deze stocklist besproken met de opdrachtgever. Kandidaten die de opdrachtgever kent en die niet passen bij de organisatie worden verwijderd van de stocklist.
Bij headhunting gaan wij zeer zorgvuldig te werk, dit om het imago van de organisatie en de privacy van de kandidaat niet te schaden. Heeft u liever niet dat bekend is dat uw organisatie aan het hunten is, dan kan de opdracht uitgevoerd worden onder onze naam. Wilt u hierover meer informatie, stuur ons een bericht of bel met 085-4018178.