HRM Progress is een bureau gespecialiseerd in het oplossen van HRM en Recruitment vraagstukken. Deze vraagstukken kunnen ontstaan doordat er extra capaciteit nodig is of specifieke kennis. HRM Progress vindt het belangrijk dat kennis van HRM toegankelijk is voor elke organisatie.

Wij vinden ontwikkeling van onze Professionals zeer belangrijk. Immers ons vakgebied is zeer dynamisch en er komen steeds meer nieuwe ontwikkelingen en inzichten. HRM Progress Interim HRM en Interim Recruitment is ontstaan uit passie voor deze vakgebieden. Het belang van HRM en Recruitment wordt nog wel eens onderschat maar onze Professionals houden zich bezig met het belangrijkste onderdeel van de organisatie; de mensen.

Foto Marieke Bouwmeester

Marieke Bouwmeester

Marieke heeft een jarenlange achtergrond in HRM. Ze heeft HBO Personeel en Arbeid gestudeerd en is HRM-adviseur geweest bij commerciële organisaties, de zorg en in het onderwijs. Met haar gevarieerde ervaring is ze bekend met alle facetten van HRM en de verschillende manieren van aanpak bij P&O. De laatste jaren werkt Marieke op interim-basis als recruitment consultant bij een aantal organisaties. Ze is een stevige gesprekspartner voor kandidaten en opdrachtgevers.

Foto André Bouwkamp

André Bouwkamp

André is de oprichter van HRM Progress, André werkte in verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven. In 2008 is André HRM Progress gestart. Hij heeft ervaring in de procesindustrie en agribusiness. Hij heeft naast HRM Progress ook nog twee detacheringsbureaus. Hij heeft hierdoor ervaring met werving en selectie in verschillende markten. Hij hield zich jarenlang bezig met het opzetten van talentenpools en het in kaart brengen van segmenten van de arbeidsmarkt. De strategie van organisaties, het implementeren van opleidingsprogramma’s en het binden van mensen aan een organisatie zijn specialisaties van André.