Over ons

HRM Progress is een bureau gespecialiseerd in het oplossen van HRM en Recruitment vraagstukken. Deze vraagstukken kunnen ontstaan doordat er extra capaciteit nodig is of specifieke kennis. HRM Progress vindt het belangrijk dat kennis van HRM toegankelijk is voor elke organisatie.

Wij vinden ontwikkeling van onze Professionals zeer belangrijk. Immers ons vakgebied is zeer dynamisch en er komen steeds meer nieuwe ontwikkelingen en inzichten. HRM Progress Interim HRM en Interim Recruitment is ontstaan uit passie voor deze vakgebieden. Het belang van HRM en Recruitment wordt nog wel eens onderschat maar onze Professionals houden zich bezig met het belangrijkste onderdeel van de organisatie namelijk de mensen.
Wie zijn wij?

Marieke Bouwmeester

Marieke heeft een jarenlange achtergrond in HRM ze heeft HBO Personeel en Arbeid gestudeerd en is bij verschillende organisaties HRM adviseur geweest, bij commerciële organisaties, de zorg en bij het onderwijs. Dit maakt dat Marieke bekend is met alle facetten van HRM, de variatie in ervaring die Marieke heeft maakt dat ze bekend is met verschillende manieren van aanpak bij P&O.  De laatste jaren is Marieke werkzaam als Recruitment Consultant bij een aantal organisaties op interim basis. Door haar jarenlange ervaring bij verschillende organisaties is Marieke een stevige gesprekspartner zowel voor de kandidaat als de opdrachtgever.

André Bouwkamp

André is de oprichter van HRM Progress, André is werkzaam geweest in verschillende managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 2008 is André werkzaam met HRM Progress, André heeft ervaring in de procesindustrie, Agribusiness en heeft naast HRM Progress ook nog 2 detacheringsbureaus. Dit maakt dat André ervaring heeft in verschillende markten met Werving en Selectie. Het opzetten van talentenpools, in kaart brengen van segmenten van de arbeidsmarkt heeft André jarenlang gedaan. Voor de strategie van organisaties, het implementeren van opleidingsprogramma’s en het binden van mensen aan de organisatie is specialiteit van André.