Groep HR interim adviseurs presenteren zich

Interim HR Specialist


Heeft u op uw afdeling een tijdelijk vraagstuk? Dan is het fijn als u een partner heeft die u snel kan voorzien van een Interim HR Professional, zodat de werkzaamheden en de ontwikkeling van uw HR-afdeling niet stil komen te liggen.

Wij leveren Interim HR Professionals voor zowel de profit- als non-profitsectoren. Heeft u een HR-vraagstuk? Dan kunnen wij u helpen.

Waarom een Interim HR Professional van HRM Progress?

Wij hebben een groot aantal interim-opdrachten op HR-afdelingen vervuld en zijn specialist in HR- en recruitmentvraagstukken. Onze kracht is dat wij onze Interim HR Professionals ondersteunen in kennisvraagstukken en continu bezig zijn om onze professionals steeds beter te maken in hun vakgebied. Wij doen dit door coaching, opleidingen en soms zelfs coaching on the job.

Netwerk van Interim HR Professionals

Mochten wij niet iemand van ons eigen team beschikbaar hebben, dan hebben wij een groot netwerk op de markt van Interim HR Professionals. Wij kunnen uw afdeling altijd verder helpen. Kwaliteit en snelheid zijn voor ons van het grootste belang. Als u een vraagstuk heeft waarvoor u een Interim HR Professional wilt inhuren, zorgen wij dat u binnen 48 uur een aantal profielen heeft waaruit u kunt kiezen.


HRM Progress levert de volgende interim-profielen voor uw HR-afdeling:

  • HR Manager/Directeur
  • HR Businesspartner
  • HR Adviseur
  • Recruiter
  • HR Officer
  • HR Medewerker
  • Payrollspecialisten

HRM Progress is SNA-gecertificeerd. Wij kunnen u adviseren om uw interim HR-vraagstuk goed op te lossen. Ook op het gebied van wel of geen ZZP kunnen wij uw afdeling helpen. Wij kunnen u van kennis voorzien over de risico’s van inhuur en u adviseren over de juiste inhuurbeloning. Heeft u een vaste invulling nodig? Kijk dan op onze pagina Werving en Selectie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust! Want HR is the boost of the business!

Marieke Bouwmeester 06-23366257

André Bouwkamp 06-12553533

Puzzelstukjes worden gelegd