Opdrachtgevers

HRM Progress is een partner voor profit en non- profit organisaties op het gebied van HRM en Recruitment. Wij ondersteunen organisaties op het gebied van het invullen van zowel vaste als tijdelijke HRM functies. Wij bemiddelen in de allround HR functies in alle niveaus, van HR medewerker tot en met HR directeur.

Ook zijn wij partner voor bedrijven als het gaat om het leveren van Recruiters. Door onze specialisatie in HRM en Recruiting zijn wij voor bedrijven de kennispartner en onze mensen leveren toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Wij hebben een sterk netwerk onder de professionals met actuele kennis van het vakgebied en expertise in diverse sectoren.
Wij werken snel en efficiënt en geven u snel duidelijkheid over kosten en looptijden van uw vraagstukken. Wij hebben onze diensten onderverdeelt in 3 vakgebieden.

Werving en Selectie
Interim Recruitment
Interim HRM Professionals

Wij zijn specialist in het leveren van Interim HRM Professionals op tijdelijke basis zoals een HR manager, een HR adviseur of HR ondersteuning. Vaak zijn wij partner voor onze opdrachtgevers als er behoefte is aan extra capaciteit, bijvoorbeeld een reorganisatie of een project.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 085-4018178 of stuur ons een bericht.