Interim recruitment

Moeite met invullen van vacatures?

Vrolijk lachende dame in HR team

Heeft u een piek in vacatures of moeite met het vinden van passende werknemers? Met een interim-recruiter kiest u voor flexibiliteit en kwaliteit. Onze recruiters hebben kennis van de kandidatenmarkt, kunnen het wervingsproces (tijdelijk) uit handen nemen en uw vacatures succesvol invullen.
Onze interim-recruiters zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie. Daardoor kunnen ze uw organisatie effectief ondersteunen bij het invullen van uw vacatures, uiteraard onder de naam van uw organisatie. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties van advies tot aan detachering van een interim recruiter.

Aanpak

Onze interim-recruiters overleggen met u welke aanpak het beste past bij uw vacatureproces: bijvoorbeeld over hoe de vacature ingevuld gaat worden. Wij hebben daarin verschillende mogelijkheden en onze interim-recruiters kunnen daarin adviseren. Ze zorgen voor een optimale procesbegeleiding en een duidelijke voortgangsrapportage. Ook wordt een gedegen communicatieplan opgesteld en het belangrijkste: u weet precies hoe het proces eruit gaat zien.

Headhunten

Het proactief benaderen van kandidaten is steeds meer een onderdeel van de hedendaagse arbeidsmarkt. Deze trend wordt versterkt door technologische ontwikkelingen zoals CV-databases, E-recruitmentsystemen, sociale media en zoekmachines. Waar arbeidsmarktcommunicatie eerst primair uitgaat van het bereiken en bewegen van doelgroepen, komt daar nu het benaderen van doelgroepen bij. Het speelveld van arbeidsmarktcommunicatie wordt steeds groter en complexer, en vraagt daarom om nog meer maatwerk in arbeidsmarktbenadering.

Talentpools

Verwacht u de komende jaren veel vacatures voor uw organisatie? Heeft u ambitieuze doelstellingen? Met onze interim-recruiters kunnen wij u hiermee strategisch ondersteunen. Wij hebben kennis en ervaring met strategisch recruitment, door het opbouwen van talentenpools. Hiermee kunnen we een gericht plan van aanpak maken om met de juiste kandidaten in contact te blijven.

Interim-recruitment online

Heeft uw organisatie niet de omvang om een interim recruiter in te huren of wilt u één vacature invullen? Bij ons kunt u uw vacature ook met een online-recruiter invullen. We hebben verschillende modules, waardoor we altijd een pakket kunnen samenstellen dat aan uw wensen voldoet.

Ook voor specialisaties

Heeft u vacatures voor een specialistisch vakgebied of waarbij specifieke kennis vereist is? Wij zoeken de juiste interim-recruiter in ons netwerk. U kunt deze via ons inhuren en u bent geen bemiddelingskosten kwijt.
Meer weten?
Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 085 401 81 78