Als ondernemer ligt uw focus op de groei en continuïteit van uw onderneming. Als u werkt met personeel, heeft u uiteraard het beste met uw medewerkers voor, want als zij goed functioneren, dan floreert uw bedrijf ook.

Maar het in dienst hebben van personeel wordt steeds complexer, en wij zien dan ook dat bij de meeste organisaties de HR-afdelingen groeiende zijn. Maar daarvoor is wel een bepaalde omvang qua personeel benodigd, anders gaan de lasten van een HR-afdeling uiteraard te zwaar drukken op uw kostprijs.

Heeft u iemand nodig voor 1 dag in de week of in de maand? Wij bieden flexibele HR-ondersteuning; u kunt de expertise inhuren die u nodig heeft. Dankzij ons netwerk op de markt van HRM-professionals kunnen wij snel aan uw vraag voldoen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om één van onze eigen mensen in te huren. Of u dit nu nodig heeft voor een kort project of wilt langdurige ondersteuning, dat is allemaal mogelijk. U kunt al een HR-professional via ons inhuren vanaf 3 uur per maand. Wij kunnen uw organisatie op HR-gebied volledig ontzorgen.

Als u via ons een ZZP’er inhuurt, kunt u ervan op aan dat wij dit goed voor u regelen. Wij zijn aangesloten bij de “Stichting Normering Arbeid (SNA)”. Wij staan onder strenge controle, zodat wij risico’s voor onze opdrachtgevers uitsluiten. Wij zorgen voor de juiste modelovereenkomsten en zorgen dat u geen problemen met de fiscus krijgt. Klik hier voor ons certificaat. Voor meer informatie over de SNA, klik hier.