Werken via ons

Werken bij HRM Progress

Ben jij een HRM- of recruiting professional? Wij hebben regelmatig opdrachten en vacatures in dit vakgebied. Wij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder de overheid. Je kunt bij ons zowel in loondienst als op ZZP-basis werken, mits de opdracht dit toelaat.

Waarom werken bij HRM Progress?

Wij zijn de specialist op het gebied van HRM en recruitment. Wij zoeken mensen die deze passie met ons willen delen. Bij ons krijg je de kans jezelf te ontwikkelen, omdat je als HRM- of recruiting professional bij veel verschillende organisaties gedetacheerd kunt worden. Zo leer je de organisaties en jezelf razendsnel kennen.

Coaching en opleiding

Door onze kennis van HRM en recruitment zijn wij voor jou en onze opdrachtgevers een goede sparringpartner. Wij coachen je en bieden de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van interessante opdrachten en door het volgen van opleidingen. Als je een geschikte interim-professional bent, gaan wij graag een langdurige relatie met je aan. Wil je meer weten over onze vacatures en opdrachten? Stuur dan een bericht naar ons, of bel ons op 085 401 81 78.

Op de hoogte blijven

Wil je als interim-HRM-professional of als interim-recruiter op de hoogte blijven over de kansen die wij voor jou hebben? Schrijf je dan vrijblijvend in. Als wij aanbiedingen voor je hebben, nemen we zeker contact met je op